Санирането по-скъпо, ако парите не минат през Корпоративна

Ако парите ви не минават през Корпоративна търговска банка,санирането ще ви излезе по-скъпо. Това става ясно от схемата, разработена от финансовата институция, която спечели конкурса по проекта "Енергийно обновяване на българските домове".
Вчера хора от КТБ и представители на строителното министерство представиха условията за кредитиране.

За да получите кредит, трябва да имате нетен месечен доход при двучленно домакинство от поне 396 лв. на човек. При двама работещи и едно дете - по 586 лв., при 2-ма възрастни и 2 деца - 776 лв.

Кредитите могат да се получават индивидуално - на физическо лице, и на сдружението на собствениците - като юридическо с нестопанска цел. Като задължително условие за получаване на кредит от сдружението е то да не се разпуска за срока на заема.
Банката обаче изисква млади кредитополучатели. Схемата е следната - като се прибави срокът на кредита към годините на кандидата, те да не надвишават 63 за мъжете и 60 за жените.

За по-възрастните хора има и друга уловка. Ако не сте достатъчно млад, за да се санирате, трябва да си направите задължителна застраховка "Живот" в полза на Корпоративна търговска банка.

Популярни публикации от този блог

Наръчник на Домоуправителя

Новите правила за асансьорите заседнаха

Полезна информация от Форума